Lauantaina 25.5.2024 klo 10-13 järjestettävä Kangasniemen Kesän avaus tarjoaa oivat puitteet tuotteiden ja palvelujen myyntiin sekä esittelyyn!

20.5.2024 jälkeen emme enää voi ottaa myyntipaikkavarauksia vastaan, eli tältä vuodelta varausaika on päättynyt, kiitos kaikille mukaan ilmoittautuneille! 

Infoa näytteilleasettajille:

  • Yhdellä paikkamaksulla vain yksi yritys tai yhteisö (riippumatta paikkojen määrästä).
  • Jokaisessa myynti-/esittelypisteessä tulee olla näkyvällä paikalla nimikyltti, banderolli tms.  
  • Näytteilleasettajien tulee olla paikalla koko tilaisuuden ajan (klo 10-13). Myyntipisteitä voi tulla rakentamaan klo 8 alkaen ja niiden tulee olla valmiina viimeistään kello 9.30. Pisteiden purkamisen saa aloittaa aikaisintaan klo 13.00, ellei toisin ole sovittu.
  • Mikäli pisteeseen on tarve tuoda autolla tavaraa, tulee autot olla siirrettynä pois torialueelta klo 9:30 mennessä.
  • Näytteilleasettajat tuovat itse paikalle kaikki pisteessään tarvitsemansa kalusteet (pöydät, jatkojohdot, teltat yms.) (poikkeuksena 6 Kangasniemen Yrittäjät ry:n jäsenyrittäjille tarjolla olevaa valmista paikkaa, joihin sisältyy teltta ja pöytä – ota kuitenkin oma jatkojohto, mikäli tarvitset sähköä.). 
  • Torilla olevista tolpista saa tarvittaessa sähköä.
  • Teltat ym. tulee kiinnittää tukevasti, jotta tuuli ei pääse niitä riepottelemaan.

Yhden myyntipaikan koko on 4 m x 4 m. Huomioithan, että kaiken, mitä myyntipisteessäsi tarvitset (koskee myös autoja ja peräkärrejä), tulee mahtua varatulle alueelle.

Venelaiturissa on myös vesipaikkoja. 

HUOM! Torille ns. vakiopaikan varanneet ovat myös velvoitettuja maksamaan Kesän avauksen hinnaston mukaisen myyntipaikkamaksun, mikäli ovat avoinna tapahtuman aikaan.

Myyntipaikkojen varaukset alennetuin hinnoin 3.5. mennessä. Myyntipaikkoja oli mahdollista varata kalliimpaan hintaan myös 4.5.-20.5.2024. 20.5. jälkeen emme enää voi ottaa myyntipaikkavarauksia vastaan, eli tältä vuodelta varausaika on päättynyt, kiitos kaikille mukaan ilmoittautuneille!