40. juhlavuosi Hetkiä yrittämisestä Videokampanja2020

Ensimmäinen kampanjavideo julkaistaan torstaina 1.10.2020

40 hetkeä -kampanjan kuvaukset ovat käynnistyneet ja jokunen video on käyty jo kuvaamassa. Tämähän on oikein mukavaa puuhaa, videoinnin tiimoilta me kuvaustalkoolaiset pääsemme samalla kurkistamaan yritysten arkeen ja kuulemaan yrittäjien tuoreimpia kuulumisia!

Kuvausryhmään kuuluvat Kangasniemen Yrittäjät ry:n hallituksen jäsenet Nina Vaittinen, Joni Pietarinen, Anja Arkko, Seppo Lappalainen, Mari Jalava, Arto Pellinen ja Jaana Laitinen sekä Kunnallislehden päätoimittaja Kalevi Tiitinen. Kullekin talkoolaiselle on jaettu kuvauskohteet, joihin he ottavat yhteyttä sopien aikatauluista.

Videot ovat ”kotikutoisesti” kännykällä kuvattuja pätkiä, joihin editoidaan pieniä lisämausteita ennen julkaisua.

Ensimmäinen video tulee uunista ulos torstaina 1.10. ja samalla YouTube-kanavamme avataan. Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään upeita jäsenyrityksiämme!

Artikkelikuva: Nina Vaittinen ja Kalevi Tiitinen vierailivat kampanjan tiimoilta lemmikkihoitola Janeterissa ja päätyivät lempeän irlanninsusikoirakaksikon huomion keskipisteiksi.