40. juhlavuosi Hetkiä yrittämisestä Yhdistystoiminta

40-vuotisjuhlan tunnelmia

Kangasniemen Yrittäjät ry:n 40-vuotisjuhla järjestettiin Kangasniemi-salissa 27.11.2020. Pahentuneen koronatilanteen vuoksi läsnä oli vain muutama henkilö, mutta juhla striimattiin verkkoon. Alta voit katsoa juhlalähetyksen. Kannattaa kelata kohtaan 28:22, pienen ”ajatuskatkon” vuoksi varsinainen lähetys alkaa vasta sieltä :-).

Juhlassa kuultiin Nina Vaittisen (Kangasniemen Yrittäjien puheenjohtaja), Niina Kuuvan (Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtaja) ja Tommi Vehmalan (kunnavaltuuston pj.) puheenvuorot.

Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtaja Niina Kuuva

Tilaisuudessa julkistettiin huomionosoitukset elämäntyöstä Matti Laitiselle, Juhani Saksalle, Lauri Honkoselle ja Hannu Tiihoselle, palkintonsa he saavat myöhemmin.

40-vuotisjuhlan kunniaksi Kangasniemen Yrittäjät ry lahjoitti 500 euroa Kankaistenlammen kosteikkoprojektille. Lahjoituksen vastaanotti Teemu Ukkonen.

Teemu Ukkonen vastaanottamassa 500 euron lahjoitusta Kankaistenlammen kosteikkoprojektille.

Loppuhuipennuksena julkistettiin Vuoden 2020 Yritys / Yrittäjä: Tietomylly Oy / Elmeri Linnera. Lisätietoja ja palkitsemisperustelut Kangasniemen Yrittäjien www-sivuilta!

Vuoden Yrittäjä 2020 Elmeri Linnera ja Kangasniemen Yrittäjien puheenjohtaja Nina Vaittinen.

Kuvia juhlasta