40. juhlavuosi Hetkiä yrittämisestä Videokampanja2020

40/40: Kangasniemen Kunnallislehti

Kangasniemen Kunnallislehti  on tilattu ja luettu, kangasniemeläisten oma lehti. Joulupukkikin lukee lehteä säännöllisesti. Pukki ymmärtääkin hyvin lapsia, jotka aattoiltana eivät millään malttaisi odottaa pukin ilmestymistä, joutuuhan hän joka torstai vartomaan jo aamuhämärissä postiljoonia ja omaa lehteään.

Kunnallislehden toimituksellisen sisällön lukijoille tuottavat Riikka Klemola ja Kalevi Tiitinen. Toimitustyössä apuna ovat monet avustajat, joista säännöllisimmin juttuja kirjoittavat Jaana Laitinen, Arja Hokkanen ja Anna Pölkki. Myös pilapiirtäjä Ilkka Toivasen piirrokset ovat lehden tärkeäksi koettua sisältöä. Lehden asiakaspalvelussa työskentelee Merja Pulliainen ja myyntityötä hoitaa Kaisa Heiskanen.

Kunnallislehti on ollut vuodesta 1953 lähtien kangasniemeläisten puolestapuhuja ja paikkakunnan puolueeton uutiskanava. Tuota perusasetelmaa ei ole muuttanut miksikään se, että lehden omistuspohja on vuosien varrella vaihtunut. Aiemmin lehti kuului Länsi-Savo -konserniin. Nyt lehden emoyhtiö on Kaakon Viestintä Oy, joka kuuluu mediatalo Keskisuomalaisen konserniin.

Lue lisää Kunnallislehden www-sivuilta

Artikkelikuva: Kaisa Heiskanen