40. juhlavuosi Hetkiä yrittämisestä Videokampanja2020

36/40: T:mi Vilimix

Jos Vilimixin yrittäjä Ari Viljakainen sanoo päivällä tehneensä sellaisia tavallisia juttuja, ei vielä voi arvata, mitä kaikkea päivä on sisältänyt. Vuonna 2001 perustetun monialayrityksen toimenkuvaan kuuluvat kaikenlaiset maalaukset, soodapuhallus, hiekkapuhallus ja myös tiilikattojen sammalpesut. Niin ja tietenkin henkilönosturin vuokraus. Jykevä Dino-nosturi on hankittu firman omaan käyttöön, mutta kyllä se joutaa vuokrallekin, jos asiakkaat haluavat omissa töissään nousta maanpinnan yläpuolelle.

– Syksyn mittaan soodapuhalluslaite on ollut kovassa käytössä. Olen käynyt puhaltamassa puhtaaksi mm. veneitä. Lasikuituiset, muoviset ja puiset veneet vaativat hellän puhdistuksen, joka ei vahingoita pintoja. Soodapuhallus on tehokas mutta pehmeä menetelmä, joka sopii herkille pinnoille hyvin. Esimerkiksi hirsipintojen puhdistukseen sooda on oivallinen, kehuu Viljakainen.

Yrittäjä Ari Viljakainen esittelee Vilimixin palveluita.

Lue lisää yrityksen nettisivuilta!

Artikkelikuva: Kalevi Tiitinen