Kangasniemen Yrittäjät ry

Ajankohtaisia asioita, hiljattain tapahtunutta!

Nina Reinikaisen kolumni: kun maailma pysähtyi

Kangasniemen Kunnallislehdessä 26.3. julkaistu kolumni

Huhtikuun aamukahvitilaisuus peruttu!

Seuraavat yrittäjien ja kunnan aamukahvit oli tarkoitus järjestää Osuuspankilla 3.4.2020. Tilaisuus on peruttu korona-viruksen vuoksi.

Maaliskuun aamukahvit

Perjantaina 6.3. oli vuorossa kunnan järjestämät aamukahvit kunnantalon aulassa. Tilaisuudessa kuultiin kunnan tämän vuoden investoinneista ja käytiin vilkasta keskustelua niihin sekä mm. matkailuasioihin liittyen. Paikalla oli parisenkymmentä henkilöä. 

Etelä-Savon Yrittäjien uutiskirje 27.2.2020

Avaa kirje tästä!

Hallituksen kokous 24.2.2020

Tällä kertaa hallitus kokoontui RPJP:n hallille. Kokouksessa käsiteltiin pääsääntöisesti Talvimessuja, jotka järjestetään 7.3. Kansis-keskuksessa.

Aamukahvikalenteri 2020

Tervetuloa yrittäjien ja kunnan yhteisille, kuukausittain järjestettäville aamukahveille. Yrittäjäyhdistys ja kunta järjestävät kahvit vuorotellen. Jokaisessa kahvitilaisuudessa järjestetään osallistujien kesken myös arvonta, jossa voi voittaa jotain pientä kivaa!

Tässä aamukahvikalenteri koko vuodeksi, merkkaa päivät kalenteriin ja tule kahvittelemaan!

Avaa tästä kalenteri A4-kokoisena pdf-tiedostona

Yrittäjien ja kunnan aamukahvit Shellillä 19.2.2010

Keskiviikkona 19.2.2020 järjestetyt yrittäjien ja kunnan aamukahvit vetivät Shellin kabinetin tupaten täyteen väkeä. Aistittavissa oli yhteistyön henkeä ja kehittämisintoa! Pöytäkeskustelut kävivät vilkkaina ja puheenvuorojakin käytettiin.

Tiedoksi niille, jotka eivät paikalle päässeet:

Kunnan markkinointisihteeri Paula Ruusupuro kertoi kunnan aloittavan täsmämarkkinoinnin, jonka tiimoilta jaetaan infopaketteja muilta paikkakunnilta täällä töissä käyville työntekijöille. Yrittäjät, ilmoitelkaa Paulalle, mikäli teidän yrityksessä on noille infoille tarvetta! (Paula Ruusupuro, puh. 040 779 5765, paula.ruusupuro(a)kangasniemi.fi)

Kiinteistömaailman Pertti Oravan aloitteesta Kangasniemeltä mökin ostaville jaetaan jatkossa Kangasniemi-infopaketit. Myös OP-Kiinteistökeskus lähtee toteuttamaan kuntainfojen levittämistä. OP:n Seppo Laurila esitti samalla, voisiko infojen mukana olla myös joku kangasniemeläinen tuote tervetuliaislahjaksi.

Kunnanrakennusmestari Kalle Manninen kertoi että rakennuspuolen tekijöille olisi tarvetta! Yrittäjä, ilmoita yrityksesi Kallen listalle! Tällä hetkellä akuutein tarve olisi sähkösuunnittelupalvelulle, mutta muitakin tarpeita on. (Kalle Manninen, puh. 040 776 9136, kalle.manninen(a)kangasniemi.fi)

Kunnanjohtaja Risto Nylund kertoi, että kunnalla on tarjolla kaksi vapaata vuokra-asuntoa muualta täällä työssä käyvien työntekijöiden majoitukseen. Majoituksesta ei peritä vuokraa työntekijän koeaikana. Tarvittaessa kunta etsii enemmänkin asuntoja tähän tarkoitukseen. Yrittäjät, tässä yksi hyvä porkkana uusien työntekijöiden houkutteluun!

Näistä ja monista muista asioista käytiin antoisaa keskustelua.

Seuraavan kerran kahvitellaan jo perjantaina 6.3. klo 8 kunnantalon aulassa, jolloin kahvitilaisuutta isännöivät/emännöivät kunnan edustajat. HUOM! Kahvitilaisuudessa on tarjolla myös infoa kunnan tulevista investoinneista, kannattaa tulla kuuntelemaan!

Hallituksen kokous 11.2.2020

Kangasniemen Yrittäjien hallitus kokoontui Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelun tiloissa 11.2.2020.

Kokouksessa mm. käytiin läpi viime viikolla järjestetyn elinkeino- ja kehittämisillan antia ja mietittiin tulevien Talvimessujen järjestelyjä. Talvimessuille muuten tarvittaisiin talkooväkeä - ilmoita, mikäli haluat viettää mukavan päivän (tai vaikka muutaman tunnin) tapahtumajärjestelyjen merkeissä: jaana.laitinen ( a ) janetti.fi.

Elinkeino- ja kehittämisillan satoa: Aamukahvitilaisuudet

Tilaisuuksista on tarkoitus tehdä säännöllisiä, noin kuukauden välein toistuvia. Tiedotamme lisää lähiaikoina - tervetuloa ensimmäiseen kahvitilaisuuteen, jonka järjestää Kangasniemen Yrittäjät ry!

Ps. Kahvitilaisuuden osallistujien kesken arvotaan juustokakkulahjakortti Kahvila Reissupannuun!

Vilkasta keskustelua Elinkeino- ja kehittämisillassa

Kangasniemen Yrittäjien koolle kutsumaan, kunnantalon Kangasniemi-salissa 5.2.2020 järjestettyyn tilaisuuteen osallistui noin 60 henkilöä. 

Tilaisuuden aluksi kuultiin puheenjohtaja Nina Reinikaisen avauspuheenvuoro, jonka jälkeen kunnanjohtaja Risto Nylund esitti oman selontekonsa yrittäjien kannanotossa esittämiin kysymyksiin. 

Illan mittaan käytiin runsaasti keskustelua lukuisista aiheista. Selkeästi tarvetta tämänkaltaisille kehittämistilaisuuksille on. Alle koottuna osa illan mittaan esille tulleista asioista/infoista ja kehittämisajatuksista. 

 • Kunnan tuet: Sari Linturi-Sahlman toivoi yrityksiltä signaalia, millaisille tuille olisi tarvetta? Nykyiset tuet säilyvät ennallaan. Veej’Jakaja:n kautta saatavilla yrityksille rahoitusta. Sen tiimoilta voisi pian järjestää yhteisen illan. 

 • Mari Meriläinen (Mikkelin kehitysyhtiö Miksei) kertoi, että omistajanvaihdosneuvontaa on saatavilla Miksein kautta. Meriläinen esitti kysymyksen, voisiko kunta olla tukena yrityskaupoissa, joihin on saatavilla vain pankkilainaa? Pankkilainan saaminen jää usein kiinni nimenomaan vakuuksista, ja siinä kunta voisi mahdollisesti olla apuna? Mari vinkkasi myös, että Mikkelin seudun muuttajapalvelun Mira Myyryläiseltä voisi kysyä apuja työllistämisasioissa. 

 • Kangasniemen kunnan elinkeinoasioista vastaa kunnanjohtaja Risto Nylund, eli häneen voi olla yhteydessä aiheeseen liittyen. 

 • Kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapani Nykänen kertoi, että tänä vuonna käydään säästörevohka läpi, sitten palataan kehittämiseen, ehkä jo syksyllä voisi johonkin panostaa. Nyt on hyvä aika suunnitella tulevaa. 


Kuvassa Rauni Pietarinen, Tommi Vehmala, Marjaana Sävilammi, Tapani Nykänen, Maisa Juntunen, Mikko Korhonen, Sari Linturi-Sahlman ja Risto Nylund.

Lisää kehittämisajatuksia sekalaisessa järjestyksessä, useilta eri henkilöiltä: 

 • Joensuussa kaupunki kutsuu kahden vuoden välein uudet yrittäjät illalliselle. Voisiko Kangasniemen kunta huomioida heitä myös samantyylisesti? 

 • On tarve, että kunnassa olisi joku, jolle yrittäjällä olisi matala kynnys soittaa hieman epätärkeistäkin asioista. Myös nettiforumia tai chattia, missä voi murheensa kertoa, ehdotettiin.

 • Matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja yrittäjille, kunnan päättäjille ja viranhaltijoille ja myös kuntalaisille. Esimerkiksi aamukahvitilaisuus parin viikon välein. Vuoropuhelua, kuulumisten vaihtoa. 

 • Kunnan ja yritysten välinen joustava ideariihi saatava toimintaan.

 • Työllisyyskoordinaattori voisi jalkautua yrittäjien kanssa ammattiopistoihin värväämään hyviä työntekijöitä.

 • Kunnan väki kiertämään yrityksiä ja kuuntelmaan yrittäjien toiveita.

 • Kaikkien kuntalaisten aktiivisuutta peräänkuulutettiin positiivisen vireen löytämiseksi. Jokainen voi osaltaan markkinoida Kangasniemeä ja tuoda esille sen hyviä puolia. Myös kuntarajojen ulkopuolella (esim. yrityskäynnit, messut) voi hyvää sanomaa tuoda esille aina kun se on mahdollista.
  Kaikenlaisesta vastakkainasettelusta pitäisi päästä eroon. 

 • Kuntaa kannustettiin markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen. Markkinointiin lisää poweria ja päätoiminen Kangasniemen myyntimies. Pitäisi mennä koko valtakunnassa vallitsevan kurjistamisen ja supistamisen sijasta vastavirtaan ja kääntää viestinnän suunta positiiviseksi. 

 • Yritysten kannattaa käyttää kunnan työllisyyskoordinaattorin palveluja. 

 • Lapaskankaalla noin 40 työpaikkaa avoinna. Miten tänne saadaan työntekijöitä? Kunnan nettisivuille, messuosastoille ym. näkyvästi esille: ”Meillä on 40 työpaikkaa avoinna”.

 • Markkinointikeinoja; some, blogikirjoituksia elämästä ja yrittämisestä maalla, tubettajat, laadukkaat valokuvat, drone jne.. 

 • Tyhjiä tontteja tuotava enemmän esille ja tontit olisi hyvä merkata näkyvästi. Miten saisi maaseudun tyhjillään olevat talot myyntiin/vuokralle, esim. Koittilaan olisi paljon tulijoita! 

 • Poismuuttaneille ”Tulkaa kottiin” -kampanjointia. Mikä voisi olla ”koukku”, millä heidät saataisiin tänne takaisin? 

 • Olisiko tarvetta ”kesäasukaskoordinaattorille” joka hoitaisi asioita heidän puolestaan, jolloin mökeille voisi tulla vain nauttimaan siellä olemisesta. Myös mökkiläisten ”helpdesk” nousi esille: kanava jonka kautta saa apua ja neuvoja monenlaisissa asioissa. 

 • Nuorille pitäisi olla aktiviteetteja, jotta he viihtyisivät mökeillä paremmin.

Tässä osa keskustelussa olleista asioista. Yrittäjäyhdistys omalta osaltaan aikoo huolehtia, että näitä ei unohdeta, vaan hyvien ajatusten kehittäminen jatkuu kohti niiden toteuttamista.

Kangasniemen Yrittäjät oli ehdolla Vuoden 2019 parhaaksi paikallisyhdistukseksi sarjassa 100-199 jäsentä

Tulokset julkistettiin Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumissa Helsingissä 9.2.2020. Muut finalistit sarjassamme olivat Haapajärven Yrittäjät, Ilomantsin Yrittäjät, Kokemäen Yrittäjät ja Ruokolahden Yrittäjät, joka vei sarjan voiton - lämpimät onnittelut! (Lue lisää Suomen Yrittäjien sivuilta)

Finaaliin pääsy oli meille suuri kunnia ja kannustin!

Vaikuttajafoorumilla Kangasniemen Yrittäjiä edusti puheenjohtaja Nina Reinikainen.

ESY:n uutiskirje 30.1.2020

» Lue uutiskirje tästä!

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 13.1.2020
oltiin haikeissa tunnelmissa

Ennen kokouksen alkua kunnanjohtaja Risto Nylund kävi sopimassa kanssamme ehdottamastamme kaikille kangasniemeläisille yrittäjille avoimesta kehittämis- ja keskusteluillasta. Siitä lisää tiedotusta huomenna! Samalla Nylund vahvisti, että 40-vuotta täyttävän yrittäjäyhdistyksen alkumetreiltä saakka toiminut kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyölinkki on nyt lopullisesti poissa: elinkeinoasiamiehen tilalle ei ole luvassa yhdistykselle uutta sihteeriä. Tämä tulee väistämättä vaikuttamaan yrittäjäyhdistyksen ja kunnan väliseen yhteistyöhön kun tämä luonteva ja tiivis kanssakäyminen päättyy. 

Muihin kannanotossamme esittämiimme kysymyksiin saanemme kunnan viranhaltijoilta ja päättäjiltä vastauksia kehittämis- ja keskusteluillassa. 

Hallitus järjestäytyi kokouksessa seuraavasti: 

Varapuheenjohtaja: Joni Pietarinen
Sihteeri: sihteeriasia jätettiin pöydälle, sitä selvitellään...
Rahastonhoitajan virka on ulkoistettu tilitoimistolle
Tiedottamisvastuu: Jaana Laitinen
Yhteiskuntasuhteista vastaava: Sirpa Sappinen
Merkkipäivävastaava: Mari Jalava
Lupivastaava: Seppo Lappalainen
Muut vastuut tapahtuma/tilannekohtaisesti... 

Kalenteriin merkattavia tapahtumia: 

 • Talvimessut 7.3. (paikkavarauksia aletaan ottaa vastaan viimeistään ensi viikolla, tiedotamme näillä sivuilla!)
 • Yrittäjäyhdistyksen joukkue KYDT (Kangasniemen Yrittäjät Dream Team) mukana Hyvän mielen tapahtumassa 28.3.
 • Kevätkokous 20.4. klo 18
 • Kesän avaus 16.5.
 • Syyskokous ja 40-vuotisjuhlat 7.11. klo 18 alkaen

Joulun avaustapahtumaa emme tänä vuonna järjestä.

Kokouksessa suunniteltiin tarkemmin Talvimessuja, joista tiedotamme lisää lähiaikoina.

Tämä kokous oli viimeinen, jossa elinkeinoasiamies Jukka Siikonen oli mukana. Jukkaa muistimme kokouksen päätteeksi ”lämmittävällä” lahjalla ja otimme muistoksi näistä hyvän yhteistyön vuosista yhteispotretin. Lämpimästi Jukkaa kiitämme kaikesta, mitä hän ehti näiden vuosien aikana tehdä yrittäjäyhdistyksen ja paikallisten yrittäjien eteen ja toivotamme kaikkea hyvää tulevaan!

Kokouksen yhteydessä muistimme myös pitkäaikaista ja aktiivista hallituksen jäsentä, Arto Pellistä, joka täyttää pian pyöreitä vuosia. Kuvassa Arton kanssa Nina Reinikainen ja Sirpa Sappinen.

Kangasniemen kunta on päättänyt lopettaa elinkeinoasiamiehen viran - yrittäjät barrikadeilla!

Kangasniemen kunnanhallitus on 18.12.2019 kokouksessaan päättänyt lakkauttaa elinkeinoasiamiehen viran ja irtisanoa elinkeinoasiamiehen. Kangasniemen Yrittäjät ry julkaisi aiheeseen liittyen kannanoton jonka ovat allekirjoittaneet yhdistyksen hallituksen jäsenten lisäksi myös lukuisat paikalliset yrittäjät. Kannanotossa esitämme myös kuntapäättäjille kysymyksiä, joihin meille on luvattu vastaukset tammikuussa.

Lue kannanotto tästä!

Kangasniemen Yrittäjien varapuheenjohtaja Joni Pietarinen toimitti kannanoton kunnanjohtaja Risto Nylundille 23.12.2019.

Käväisimme onnittelemassa Kuntohoitaja Ritva Hämäläistä

Kuntohoitaja Ritva Hämäläinen tarjosi kakkukahvit 30-vuotisen yrittäjäntaipaleensa johdosta 20.12.2019. Myös Kangasniemen Yrittäjät ry:n edustajat kävivät onnittelemassa Ritvaa.

Kuvassa Arto Pellinen, Minna Sylgren ja Ritva Hämäläinen.

ESY:n uutiskirje 19.12.2019

» Avaa uutiskirje tästä!

Jouluun hiljentyminen Lapaskankaan Teboililla 19.12.

Kangasniemen ev.lut seurakunta ja Kangasniemen Yrittäjät ry järjestivät perinteisen Jouluhiljentymisen Lapaskankaan Teboililla. Tarjolla oli srk:n tarjoamat aamukahvit ja tilaisuudessa lauletaan tuttuja joululauluja.

Kuva: Päivi Kettunen

Kuvat: Arto Pellinen

Joulun avaus ja Vuoden Yrittäjä 2019

» Joulun avaus järjestettiin 29.11.2019

» Janet Tervashonka Vuoden Yrittäjä 2019

Hallituksen kokous 25.11.2019

Vuoden viimeinen hallituksen kokous järjestettiin Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelun tiloissa. Kokouksessa keskityttiin pääsääntöisesti hiomaan Joulun avauksen yksityiskohtia ja miettimään alustavasti Talvimessujen ohjelmaa.

Hallituksen kokous 31.10.2019

Yrittäjien hallitus kokoontui Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelun tiloissa suunnittelemaan mm. 29.11. järjestettävää Joulun avausta. Myös Talvimessut oli yksi kokouksen pääteemoista. Messut järjestetään Kansis-keskuksessa lauantaina 7.3.2020.

ESY:n uutiskirje 24.10.2019

» Lue uutiskirje tästä!

Syyskokous 2019

Kangasniemen Yrittäjät ry:n syyskokous järjestettiin 10.10.2019 Salmenkylän metsästysmajalla. Sääntöjen määräämien syyskokousasioiden lisäksi illan ohjelmassa oli Miksei Oy:n toimitusjohtajan Juha Kauppisen esittelypuheenvuoro sekä maukasta ruokaa ja vapaamuotoista kuulumisten vaihtoa.

» Lue Yrittäjien toimintasuunnitelma vuodelle 2020 tästä!

Onnittelukäynti R-Kioskille

Kangasniemen Yrittäjät tekivät 4.10.2019 onnittelukäynnin R-Kioskille, jonka yrittäjänä Tiina Puttonen on toiminut jo 10 vuoden ajan. Kuva: Mari Jalava.

Etelä-Savon Yrittäjien uutiskirje

» Lue 26.9.2019 julkaistu kirje tästä!

Hallituksen kokous 16.9.2019

Yrittäjäyhdistyksen hallitus kokoontui kesätauon jälkeen Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelun tiloissa. Kokouksessa suunniteltiin yhdistyksen syyskokousta, joka järjestetään 10.10.2019 Salmenkylän Metsästysmajalla. Kutsut jäsenistölle lähtevät pian. Lisäksi suunniteltiin Joulun avausta Beckerintien alueella 29.11., tapahtumaan on tulossa muun muassa tonttupolku ja siellä myös julkistetaan Kangasniemen Vuoden Yrittäjä, jonka hallitus on yksimielisesti valinnut. Kokouksessa käytiin läpi myös Lupiasioita, lukioyhteistyötä sekä tulossa olevaa keskustelu- ja kehittämistilaisuutta kunnan kanssa.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 18.-19.10.2019

Jokaisella yrityksellä on perustansa, liikkeelle sysäävä voimansa. Kasvu on matka pienestä suureksi ja jokaisessa yrityksessä on kasvun mahdollisuus. Miten yrityksen juuret ruokkivat matkaa tulevaisuuteen? Mitkä työvälineet avaavat tietä eteenpäin ja miltä näyttää tulevaisuuden kestävä ja vastuullinen kasvu? Kuule vastauksia ja jaa kokemustasi Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa 18.-19.10.2019!

Perjantaina 18.10. ohjelman avaa perinteisesti Suomen Yrittäjien liittokokous. Tänä vuonna ohjelmassa on myös Kasvun työkalut -bisnesseminaari, jossa keskustelut ja työpajat sekä henkilökohtaiset asiantuntijatapaamiset varmistavat, että yrittäjillä on hyvässä otteessa mm. rahoitus, kansainvälistyminen, omistajanvaihdokset sekä digi ja some. Perjantaina tarjolla on myös mielenkiintoisia retkiä: Mato Valtosen vetämä ”Chicago tour”, panimoteollisuuteen tutustuttava ”Pellolta pulloon” sekä urheilun ja kulttuurin parhaat palat Suurmäen huippua myöten esittelevä ”Lahden huiput”. Illalla viihdytään vanhojen tuttujen kanssa ja hankitaan uusia tulojuhlassa.

Lauantaina 19.10. Juuret&Kasvu -seminaarissa syvennytään siihen, miten suurenkin yrityksen juuret ovat sen perustajassa: kuulet miten sama, pienestä lähtevä intohimo ja yrittäjämäinen asenne vie menestykseen ja suurille areenoille niin yrittäjän kuin urheilijankin. Tulevaisuudesta ja kasvun mahdollisuuksista keskustellaan kestävyyden ja vastuullisuuden näkökulmista. Päivän pääesiintyjiä ovat mm. energiayhtiö St1:n pääomistaja, yrittäjä Mika Anttonen; suomalaiseen yrittäjyyteen perehtynyt historioitsija, yrittäjä Teemu Keskisarja; sekä jalkapallolegenda Jari Litmanen. Lauantain kruunaa Valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen jako ja Yrittäjägaala. Lauantain seminaaria ja juhlaa luotsaa toimittaja-juontaja Arto Nyberg.

Teemalla Juuret & Kasvu järjestettävien Yrittäjäpäivien tapahtumapaikkana on Lahden keskustan tuntumassa, Urheilukeskuksen kupeessa sijaitseva Messukeskus.

Varaslähtö Yrittäjänpäivään Lupisaaressa

Pieni porukka talkoili sunnuntaina 1.9.2019 Lupisaaressa. Ohjelmassa oli saunalaiturin viimeistelyä, poltetun vajan alueen siivousta ja nuotiopaikkakin pistettiin aluilleen. 

Lisäksi nautittiin kahvit Siirin herkullisen talkookakun kera ja paistettiin makkaraa uutta nuotiopaikkaa testaten. Päivään mahtui myös mukavaa ajatusten vaihtoa yrittämisestä Kangasniemellä ja yleensäkin jutustelua maailman menosta. Kaiken kruunasi mahtavaa sää!

Kangasniemen Yrittäjät ry toivottaa kaikille hyvää Yrittäjänpäivää 5.9.!

Etelä-Savon Yrittäjien uutiskirje

» Lue 29.8.2019 julkaistu kirje tästä!

Etelä-Savon Yrittäjien uutiskirje

» Lue 27.6.2019 julkaistu kirje tästä!

Etelä-Savon Yrittäjien uutiskirje

» Lue 23.5.2019 julkaistu kirje tästä!

Hallituksen kokous 6.5. Kahvila Reissupannussa

Hallituksen vuoden 2019 kuudennen kokouksen tärkein asia olivat Kesän avauksen järjestelyt joita vielä hiottiin. Kokouksessa käytiin läpi myös tiedotuslehteä, joka ilmestyi kesänavausviikolla Kunnallislehden liitteenä. Keskusteltiin myös muunmuassa kunnan edustajien kutsumisesta yhteiseen teematapaamiseen yrittäjien kanssa, koulunsa päättäville jaettavista stipendeistä ja yrittäjien tapaamisesta vapaa-ajan asukkaiden kanssa.

Etelä-Savon Yrittäjien uutiskirje

» Lue 25.4.2019 julkaistu kirje tästä!

Kevätkokous 10.4.2019

Kangasniemen Yrittäjät ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 10.4. Kuljetus A. Lindholmin tiloissa. Väkeä oli paikalla mukavasti ja varsinaisen kokouksen jälkeen käytiin vilkasta keskustelua monenlaisista asioista maittavan ruuan äärellä. Kokouksessa kuultiin myös Tapio Viljasen mielenkiintoinen puheenvuoro.

» Kokouksen pöytäkirja (pdf)

» Toimintakertomus 2018 (pdf)

Kangasniemen Yrittäjien jäsentiedote 3/2019

» Lue tiedote tästä!

Etelä-Savon Yrittäjien uutiskirje

» Lue 28.3.2019 julkaistu kirje tästä!

Etelä-Savon Yrittäjien uutiskirje

» Lue 28.2.2019 julkaistu kirje tästä!

Hallituksen kokous 25.2.2019

Yrittäjäyhdistyksen hallitus kokoontui tällä kertaa Kansis-keskuksessa, jossa ennen kokouksen alkua kierreltiin katsastamassa paikat Talvimessuja varten. Muutenkin pian järjestettävät messut ja järjestelyjen yksityiskohtien hionti olivat luonnollisesti kokouksen pääteema. Muita illan aiheita olivat muun muassa kevätkokous, tiedotuslehti ja vapaa-ajanasuntoprojekti.

Yrittäjäristeily 8.-9.6.2019

Suosittu yrittäjäristeily järjestetään Silja Europalla 8.-9.6.2019. Risteilyn teemana on raha ja sille ovat tervetulleita yrittäjät, yrittäjiksi aikovat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tule kuulemaan rahan innoittamia yrittäjätarinoita sekä tietopaketteja, joista saat konkreettisia vinkkejä yrittäjyyden tiellesi, verkostoitumaan vanhojen tuttujen kanssa ja luomaan uusia yrittäjäverkostoja. Päivitä osaamisesi ja tule tapaamaan myös Suomen Yrittäjien asiantuntijoita.

» Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Etelä-Savon Yrittäjien uutiskirje

» Lue 31.1.2019 julkaistu kirje tästä!

Hallituksen kokous 30.1.2019

Kangasniemen Yrittäjien hallitus kokoontui Juhla- ja Pitopalvelun tiloihin vuoden toiseen kokoukseensa. Kävimme läpi mm. Talvimessuja, tulevaa kevätkokousta ja siihen liittyvää tilinpäätöstä sekä kevään kahta tiedotuslehteä.

Jätevesiliite on julkaistu!

» Lue Kangasniemen Kunnallislehden välissä 17.1.2019 julkaistu liite tästä!

Hallitus järjestäytyi 7.1.2019

Kangasniemen Yrittäjät ry:n hallituksen vuoden ensimmäinen kokous pidettiin Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelun tiloissa.

Seuraavia tehtäviä jaettiin vuodelle 2019:

 • Varapuheenjohtaja: Joni Pietarinen
 • Sihteeri: Jukka Siikonen
 • Tiedotusvastuu: Jaana Laitinen
 • Yhteiskuntasuhteet: Sirpa Sappinen
 • Merkkipäivävastaava: Mari Jalava
 • Vapaa-ajanasuntoprojektin vastuuhenkilö: Seppo Lappalainen
 • Muihin tehtäviin nimetään vastuuhenkilöitä/työryhmiä tapauskohtaisesti.

Uutena jäsenenä hallituksessa aloitti Anne Puikkonen.

Kokouksessa suunniteltiin mm. yhdistyksen tämän vuoden toimintaa. Merkkaa kalenteriin tulevat tapahtumat:

 • Kevätkokous 10.4.2019 klo 18 (paikka ilmoitetaan myöhemmin)
 • Syyskokous 10.10.2019 klo 18 (paikka ilmoitetaan myöhemmin)
 • Talvimessut 9.3.2019 klo 10-14 Kansis-Keskuksessa
 • Kangasniemen Yrittäjien jääkiekkojoukkue KYDT (Kangasniemen Yrittäjät Dream Team) on mukana puolustamassa mestaruuttaan huhtikuun 6. päivänä järjestettävässä Hyvän mielen tapahtumassa.
 • Kesän avaus 11.5. klo 10-14 Rantatorilla
 • Joulun avaus 29.11.2019 (paikka ilmoitetaan myöhemmin)

Suunnitteilla tälle vuodelle myös mm. yritysvierailuja keskustan yrityksiin ja virkistyspäivä Lupilla. Vuonna 2017 käynnistynyt vapaa-ajanasuntoprojekti jatkuu myös tänä vuonna kärkiteemanaan haja-asutusalueen jätevesiuudistus.

Talvimessuja suunnittelimme jo varsin yksityiskohtaisesti. Messujen teema on paikalliset tuotteet ja palvelut. Ilmoittautumisia on alkanut tulla mukavasti (joko Sinä olet ilmoittautunut näytteilleasettajaksi?) ja ohjelmarunkokin alkaa muodostua: luvassa mm. upea tanssikisa ja koulujen kanssa toteutettava "Pisnestiili". Messuohjelmasta kerromme lisää myöhemmin!

Kokouksen alussa kukitimme syntymäpäiväänsä viettäneen Sirpan ja laulaa luikautimme hänelle onnittelulaulun!

Wanhemmat kuulumiset

» Vanhemmat kuulumiset ja uutiset löydät täältä!

Kangasniemen Yrittäjät Facebookissa


Kangasniemen kunta

Tulla Ky


Kangasniemen Yrittäjien jäsenyritykset

» Suomen Yrittäjien jäsenlistaus